Петко Петков: „Чувствахме се като домакини на „Тича”, благодаря на играчите и феновете!”

Публикувано на: 26.06.2020 г. 21:27 ч.

„Доволен съм от играта и головете, които отбелязахме. Ние сме отборът, който създаде повече голови положения, вкарахме два гола. Не можахме да спечелим, но все пак точката е ценна за нас.

„Царско село” ни вкараха гол с единствения си удар във вратата, а днес стана същото през първото полувреме. С един-единствен удар получихме гол. Казах на момчетата в съблекалнята на почивката, че просто няма начин този мач да е същият! Ние имаме изключително добър колектив, тези момчета са силни характери, които въпреки трудностите продължават да се борят за оцеляването на „Етър”.

„Черно море” е доста класен отбор, имат добър треньор и изграден стил, срещу такъв отбор е трудно и аз само мога да поздравя футболистите за това, което показаха. Няма да говоря за финанси, а само за футбол, но мога да кажа, че Община Велико Търново полага всички усилия в лицето на кмета Даниел Панов нещата в „Етър” да се нормализират. Надявам се да оцелеем в Първа лига, защото нашият отбор го заслужава.

Специално благодарим на нашите фенове за подкрепата, защото ние се чувствахме на стадион „Тича” като домакини. И това бе благодарение на феновете, които ни подкрепяха от първата до последната минута!”