Томаш: „Трябваше да победим… Поздравявам момчетата!”

Публикувано на: 21.02.2021 г. 21:13 ч.

“За нас всеки мач е труден. Влязохме в този двубой от лоша ситуация от психологическа гледна точка. Искам да похваля момчетата за себераздаването, агресията, която показаха. Това, което ме ядосва е, че трябваше да победим. Искахме да победим, създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим. Но това нещо струва пари.

Беше трудно, защото „Левски” последният мач победиха и играха по различен начин. Днес като видях състава им бях убеден как ще играят. За 3-4 минути успях да им кажа на момчетата какво трябва да правят. Всичко е до желание, раздаване и психология. След „Лудогорец” каквото и да бях казал, щеше да е срамно. Но ние получихме гол от засада, червен картон, днес червен картон. Това не ми харесва. Не обръщаме внимание на факти, които не зависят от нас, но на нас ни трябват точки. Има хора, които си мислят, че е лесно и само коментират, но това е нашата професия и аз я обичам.

Ние трябва да бъдем реалисти, във всеки мач трябва да подхождаме по този начин, с амбиция. Момчетата трябва да са готови да се жертват един за друг и да си реализираме положенията. „Етър” не е отбор, който ще може да прави по 7-8 чисти голови ситуации, но трябва да ги реализира. Днес пропуснахме стопроцентови ситуации. Аз мисля че е до пари, защото класата струва пари.

Не съм доволен, защото исках да победим. Трябваше да победим! Поздравявам момчетата, защото те успяха да излязат от шока в Разград и днес се раздадоха. В много моменти надиграхме „Левски” и жалко, че не реализирахме положенията си. Благодаря на феновете за подкрепата! Макар и извън стадиона, те успяваха да вдъхнат сили на футболистите!”